MTBlog.dk

2 år, 32.000 hits .. og vingummibamser!

Posted in MTB, Søndagstur, Velkommen by Søren Svendsen on 15. februar 2012

Det var slet ikke min idé, men fruen havde været på blog-kursus og mente absolut jeg burde lave en blog. Ikke særlig entusiastisk og lettere modvilligt, lod jeg mig vise hvordan man opretter en blog, og inden jeg fik set mig om, var MTBlog.dk en realitet. Jeg har aldrig været den store skriver, så det var dels en overvindelse, dels en kamp, at få skrevet de første indlæg, men som tiden er gået, kommer det som skidt fra en spædekalv .. altså når jeg igen synes jeg har fundet en af de vise sten.

Til min store overraskelse har det også vist sig at der er nogen der læser bloggen! Forleden rundede den 32.000 hits, og selvom de fleste sikkert er fra familien eller Googlesøgninger på latex og gummi, er jeg både glad og stolt. Og på mandag fylder bloggen så 2 år!

Det skal fejres, så på søndag d. 19. feb. kl. 11.00 er der vingummibamser til alle læsere der møder op ved toppen af det tidligere skihop i Geels Skov!

Tagged with: , , , , ,

10 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tine Kjølsen said, on 16. februar 2012 at 05:48

  Dammmmmmmn- jeg er ikke hjemme, mener ellers at som fast læser af dette quasi latex site så er jeg berettiget til en stor pose vingummi anser……..

 2. Jesper Carstensen said, on 16. februar 2012 at 06:22

  Tillykke Svendsen med alle dine hits. Jeg står denne dag på en tinde i Sverige, og suser op og ned af bakken.
  Jeg er sikker på at mange andre vil dele bamser med dig ude i skoven.

 3. Søren Svendsen said, on 16. februar 2012 at 09:28

  Uhhhh ….. det ser ud til jeg er nødt til at gemme nogle bamser til senere uddeling 🙂

  • Sandra Dolcerocca said, on 19. februar 2012 at 19:32

   Hej Soeren, det er Sandra, gammel dmk’er (eller jeg er jo ikke gammel, kun “23” men jeg mente tidligere!) og jeg ville bare lige sige at du maa aldrig stoppe din blog, den er simpelthen for god. og selvom du ikke troede du havde talent for at skrive (eller ogsaa troede du ikke du gad!) saa er dit talent da saa indlysende (og dette er ikke sarkasme, jeg mener det sku). Haaber du kan tage imod denne buket blomster og maaske ses vi igen endag, forhaabentligt paa cyklen.

   Hav det godt, Sandra

   • Søren Svendsen said, on 19. februar 2012 at 20:53

    Hej Sandra
    Tusind tak for buketten 🙂
    Jeg er så misundelig når jeg hører om dem der har været nede og køre hos dig, eller ser dine billeder på FB, så jeg håber også vi ses en dag på cyklen .. i dit hood 😉
    Bedste hilsner/Søren

 4. Jacob Eistrup said, on 16. februar 2012 at 09:52

  Kunne I ikke tage til Blekinge i stedet, så tænder jeg et bål til at grille bamserne på, viser rundt på de små stier langs Mörrumsåen. Tillykke med fødselsdagen Blogger!

 5. Søren Svendsen said, on 16. februar 2012 at 14:19

  Jacob, det bliver ikke på søndag, men meget gerne en anden weekend 🙂

 6. Hans said, on 16. februar 2012 at 15:21

  Super blog – brugt den meget til inspiration som nybegynder indenfor MTB – tak!

 7. Lars "Poetsch" Thomsen said, on 19. februar 2012 at 15:34

  ahh pokkers, nåede det ikke…. er ellers stor tilhænger af latex og gummi

 8. 100.000 hits! | MTBlog.dk said, on 1. september 2014 at 07:12

  […] skal fejres, og ikke som sidst med vingummibamser på Holtekollen og et total fravær af lykønskere, men med et godt tilbud på min bog “Mtb – […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: