MTBlog.dk

Hjernevridning

Posted in Dæk, MTB by Søren Svendsen on 14. januar 2011

 

De er fede, mine nye pigdæk, helt uundværlige i det her vejr ! Ikke så meget pjat, bare afsted gennem sneen og over isen.

Det eneste lille problem er at hjernen har svært ved at følge med ! Det gælder ikke kun min, men også dem der ser os fra deres selvvalgte exil ude i sneen. De går rundt i knæhøj sne fordi de ikke tør gå på isen på vejen, vi kommer tordnende med 40 km/t  og de er ved at tabe underkæben.

Pigdækkene har faktisk et rimeligt greb når man drøner hen over isen, men hjernen kan ikke forstå det. Det er mindblowing, som en tur i den vildeste rutchebane, at overskride naturlovenes grænser på den måde. Så selv om det giver trykhed med piggene, danser de grønne grise alligevel 😀

Tagged with: , ,

6 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. TUT said, on 14. januar 2011 at 18:01

  den med de grønne grise kommer du nok til at uddybe lidt nærmere – er der euforiserende stoffer indvolveret??????

  • Søren Svendsen said, on 15. januar 2011 at 11:14

   Altid .. både bananer og energibarer .. måske også proteindrik !
   Nej, de grønne grise er dem du oplever lige inden du vælter på ski ned af en iset stejl bakke, du ved det kommer og du kan ikke gøre noget.
   Og så er det et af mine faste udtryk ” at skide grønne grise”, og en henvisning til det først indlæg om pigdæk, hvor jeg skrev det.
   kh
   Søren

 2. Jano said, on 15. januar 2011 at 10:18

  Har selv kørt et par gange nu på mine nye ICE Spikers, købte dem efter at havde læst din blog om samme.

  Kan kun give dig 100% ret, de står utroligt godt fast! De har en utrolig og totalt ukendt lyd for vores venner på citybikes, hundeluftere osv. Behøver slet ikke ringeklokke når jeg vil overhale!

  • Søren Svendsen said, on 15. januar 2011 at 11:16

   Ja, det glemte jeg helt, man behøver ikke ringklokke med pigdæk. Til gengæld vil et høreværn være passende når man kører et par stykker ved siden af hinanden på asfalt 😉

 3. alpedrengen said, on 15. januar 2011 at 20:24

  Nemlig, jeg har kørt Ice Spiker Pro fra Schwalbe i en lille måned nu og det er fantastisk! Kører, hvor alle andre vælter. Har faktisk oplevet flere gange, at den mest farlige situation opstår, når jeg stiger af cyklen – tror jo at jeg kan stå fast, når jeg nu lige har kørt 35 km/t på den isbelagte sti (men forsøger nu fremover at huske, at jeg IKKE har pigge under skoene…)

 4. Teknologisk nålepude « MTBlog.dk said, on 10. december 2012 at 13:46

  […] for at købe lidt ekstra gear .. pigdæk! Og det er ikke kun grejbunken der vokser, det er også oplevelsen. Det er mind-blowing og total surealistisk at tage den med 40 km/t hen over isen. Selvfølgelig kan […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: