MTBlog.dk

Ugens program

Posted in Træning by Søren Svendsen on 4. marts 2010

Som nævnt i det forrige indlæg, synes jeg Joe Friels system virker og jeg forsøger at følge princippet og træne næsten hver dag. Joe Friel foreslår forskellig træning og intensitet de forskellige dage, og en pause på 3-5 dage hver 3-4 uge. Søndagsturen er mit omdrejningspunkt og tilpasset mit familie og arbejdsliv, ser min træning således ud i en ideel uge:

  • mandag: 1 time styrketræning og løb
  • tirsdag:   1 time spinning
  • onsdag:  1 time spinning
  • torsdag   2 timer spinning
  • fredag:    1 time styrketæning og løb
  • søndag:  4 timer MTB

Det er den ideelle verden. I praksis ryger der altid en dag eller 2 ud. Og snart, når det bliver varmere, erstatter jeg en del af spinningen med landevejscykling.

Tagged with: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: