MTBlog.dk

Vejen til Alperne

Posted in Alperne, Træning, Velkommen by Søren Svendsen on 3. marts 2010

Her kommer den lange historie om min træning og denne blog !

Efter 10 år som primært weekendkriger på danske og nogle få udenlandske spor, fik jeg i sommeren 2007 konstateret en meniskskade (fodbold med sønnen). Cocktailen, skade, 49 år og lyst til at krydse Alperne, gjorde at jeg efter en vellykket operation gik i gang med systematisk træning og ønskede mig et Alpekryds i fødselsdagsgave. De 6 dage, 420 km og 12.000 HM på singletrails med guide fra Go-Alps og en håndfuld venner, blev en fantastisk oplevelse. Check evt. mine billeder og Kaspers dagbog !

Efter operationen havde jeg købt Joe Friels The Mountain Bikers Training Bible. Ud over alle de gode informationer og træningsvejledninger, var der specielt en ting jeg hæftede mig ved. Joe Friel anbefaler man træner hver dag for at lære kroppen at restituere, gerne forskellig træning og ikke nødvendigvis mange timer. Så det gjorde jeg, med de begrænsninger der ligger i også at have et familie og et arbejdsliv, og 11 måneder senere var jeg total klar til mit Alpekryds.

Nu er den gal igen ! Jeg fik en meniskoperation i det andet knæ (arbejdsskade) i oktober og jeg skal over Alperne igen til september. Så biblen er fundet frem igen og en stor del af denne blog vil komme til at handle om mine overvejelser og forberedelser. Denne gang skal vi med JoKo på deres Sky tour, igen en singletrailtur i den svære ende, så både fysik, teknik og udstyr skal være i orden. Faktisk har JoKo allerede skrevet tilbage til os om vi mon nu er helt sikre på det er den rigtige vi tur har meldt os til ? Og det er det 😉

Tagged with: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: