MTBlog.dk

Tavshed er guld .. eller intet nyt fra Vestfronten

Posted in Brok, MTB, Søndagstur, Træning, Udstyr by Søren Svendsen on 7. oktober 2013

Jannik i St. Dyrehave

Der har været lidt stille på bloggen! Det er der faktisk to gode grunde til; vejret og mine cykler. Sommeren faldt ikke som den plejer, på en tirsdag i juli, men har faktisk varet fra starten af maj .. og er dårligt slut endnu. På denne årstid plejer jeg at være træt af at pløje mig gennem mudder og dårligt vejr, men i år er sporene stadig tørre!

Nu er det ikke fordi jeg kun skriver når det regner, men fordi skiftene mellem årstiderne og giver skift i udstyr, og dermed stof til overvejelser. Det er svært at skrive om de nyindkøbte monsterdæk, som skal erstatte de tynde bæverne, når der ikke er mudder og smat til at prøve dem i. Det er vanskeligt at få nye erfaringer med tøjet, når man har kørt i de samme korte rør og en jersey, de sidste 5 måneder. Jeg kunne selvfølgelig skrive lidt om fordelene ved løse ærmer og ben. Men hvad værre er, og den anden grund, jeg har svært ved at finde noget sjovt, eller fornuftigt, at pimpe mine cykler med! De er meget tæt på at være optimale til det jeg bruger dem til. T-boy på sporet, Dad i byen og på landet og Dirty Disco på landevejen. Og hvad skal jeg så skrive om?

Mette i ødeland

6 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tine Kjølsen said, on 7. oktober 2013 at 18:53

  Tjaaaaaaaaa- Svenne det er så nu du har muligheden for at skrive om alle dine followers :-)))

  • Søren Svendsen said, on 7. oktober 2013 at 19:20

   Nu kan jeg ikke lige finde tallet, men jeg tror jeg har 12 abonnenter og 8 followers .. så det er ikke så vildt 🙂
   Men det er jo kvaliteten og ikke kvantiteten, der tæller!

 2. Jannik said, on 7. oktober 2013 at 20:42

  Skriv dog om spor!. F.eks Store Dyrehave, som billederne er fra..

 3. Per said, on 8. oktober 2013 at 11:20

  Hvad skal der ske i 2014??
  Skal du opleve noget ud over det sædvanlig? Deltage i udenlandske løb, måske nogle etape løb eller langdistanceløb?
  Har du feks hørt om http://www.offroadfinnmark.com?
  Du har prøvet så meget andet, du har cyklen, erfaringen og sikkert også eventyrlysten?
  Vil du slås med myg og nordmænd i midnatssolen på de store øde fjelde..?

  Det var bare en ide 😀

  • Søren Svendsen said, on 8. oktober 2013 at 13:19

   Tak for input, det checker jeg lige 🙂
   Jeg skal til Nepal slut november og køre en uge! 2014 er ret åben.

   vh/Søren


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: