MTBlog.dk

Grim .. og genial !

Posted in Foto, MTB, Rygsække by Søren Svendsen on 19. oktober 2010

En mørk efterårsaften i sommerhuset uden kvalificeret læsestof, gik jeg igennem de gamle mountainbikeblade jeg havde efterladt det sidste års tid. Jeg faldt over en skamrosning af en aparte rygsæk, WingNut Hyper 3, som specielt med høj vægt, fungerer meget bedre for cyklister, end de klassiske. For ikke så længe siden havde jeg også set en test hvor samme rygsæk vandt, men jeg havde slået det hen, dels pga. testeren som jeg ikke er vild med, dels pga rygsækkens mærkelige udformning. Lidt videre research viste at alle der havde haft rygsækken på, var kommet til samme konklusion, den er meget bedre end de andre når der kom vægt i.

Som fotograf har man et tilbagevendende problem, hvor meget udstyr kan man holde til at køre med uden det ødelægger turen. Min grænse går ved et lille DSLR med en let optik, men som regel har jeg kun et større kompaktkamera med, da rygsækken ellers er generende.

Jeg bestilte en WingNut .. og sidste søndag var jomfruturen. Der var det sædvanlige i sækken samt det lille DSLR kamera. Det er første gang jeg overhovedet ikke har været generet af rygsækken og endda tænkte, næste weekend tager jeg en ekstra optik med !

Ingen rygsæk er helt perfekt, Deuter har efter min mening den bedste ryg, men Dakine Nomad har længe været min foretrukne pga udformningen, de mange detaljer og specielt sidelommerne, som kan nås mens man kører. WingNut’en er heller ikke perfekt men den har også sidelommerne som Nomad’en, og så kan den noget de andre ikke kan, bruges ubesværet med høj vægt .. men fååck hvor er den grim når den sidder på ryggen. Check selv Kaspers billeder af mig fra i søndags:

13 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Søren C. said, on 20. oktober 2010 at 06:16

  Hey Søren.

  Sjovt som du lige nu kommer op m. emner jeg går og hhv. tænker og søger på.

  29″ hjul er deff. fremtiden.

  Og jeg må ha’ sår’n en rygsæk som du viser ovenfor . . . 😉

  Tak!, Mvh. Søren C.

  • Søren Svendsen said, on 20. oktober 2010 at 14:18

   Hej Søren
   WingNut kan bestilles direkte fra den engelske importør, http://www.propelbike.com.
   Der er også en brugt til salg på skrotbunken, men den er dyrere end en ny fra England !
   vh
   Søren

 2. Kasper said, on 20. oktober 2010 at 06:59

  Øh … er det ikke en faldskærm de har solgt dig?

  Prøv at trække i den lille orange strop næste gang du kører hurtigt … og sig lige til inden
  🙂

 3. niels said, on 20. oktober 2010 at 22:28

  Søren hvad koster det i UK. Synes ikke jeg kan finde nogle produkter på den hjemmeside. Ser perfekt ud til at slæbe et DSLR med rundt på siklen

  Niels – Team Hustler

  • Søren Svendsen said, on 20. oktober 2010 at 22:34

   Hej Niels
   Den koster 80 pund + 5 i forsendelse, det blev til 731 kr alt i alt. Og den er ganske rigtigt ikke på hjemmesiden .. jeg sendte en mail.
   vh
   Søren

 4. jesper said, on 21. oktober 2010 at 17:42

  Hej Søren
  Den sidder godt på dig 🙂 Jeg vil gerne sende et billede til dig. Hvordan gør jeg det?

  • Søren Svendsen said, on 21. oktober 2010 at 19:15

   Hej Jesper

   Enten sender du mig en mail med billedet, eller også lægger du det på dit webhotel og lavet et link til det her i en kommentar 😉

   C U
   Søren

   • Søren Svendsen said, on 21. oktober 2010 at 21:25

    Jesper sendte følgende:

    Der er visse sammenfald med denne indfødte og så Svendsen med Wingnut på ryggen 🙂

 5. Kasper said, on 26. oktober 2010 at 15:14

  Det knapt så anerkendte design Goatback

 6. Format ? « MTBlog.dk said, on 2. februar 2011 at 18:15

  […] har altid min Canon G10 med i kamelryggen og efter jeg har fået en WingNut, har jeg ofte også et Canon 500D med, det fysisk mindste Canon spejlreflex kamera med den lille […]

 7. Dennis A said, on 29. maj 2011 at 18:58

  Har du set denne:
  http://www.lowepro.com/photosport

  Det må også lige være sagen.

  • Søren Svendsen said, on 29. maj 2011 at 19:08

   Den ser fed ud, men er en traditionel rygsæk. Hele fidusen i WingNut er at den hænger meget længere nede på ryggen end en almindelig rygsæk, og det gør det muligt at have meget vægt i den uden den generer når man cykler.
   CamelBak har faktisk adopteret ideen og har nu også lavet en, jeg tror den hedder Octane LR (low rider).


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: