MTBlog.dk

Pinsler i Paradis

Posted in Events by Søren Svendsen on 11. maj 2010

Det var fantastisk, H12 ! Perfekt arrangeret, god stemning og selv vejret artede sig .. i sidste øjeblik. På trods af manglende logistisk forberedelse og job til sent fredag aften, fungerede det hele. Træning, udstyr og arrangement gik op i en højere enhed; huden var gennemslidt på stratetiske steder, fysikken brugt, jeg hallucinerede nærmest på sidste omgang og tiden var, så godt som brugt, da jeg stillede cyklen.

Det er selvfølgeligt ikke rart at opdage 12 omgange kun giver plads i den sidste halvdel af feltet, men forventeligt og til at leve med. Skuffelsen var meget større efter at have pløjet igennem de godt 2.500 billeder der er lagt på nettet efter arrangementet, for at finde ud af der er et, ET, billede af mig i mellem ! Og det er taget på sidste omgang hvor jeg ligner et lig .. der hallucinerer. Et er at være gammel og langsom, men at være så gråskægget at man selv på en blå-anodiseret Santa Cruz Superlight med matchende blå Crank Brothers Cobalt hjul, ikke bliver fotograferet, er deprimerende. Men det giver selfølgelig anledning til, når nu mine morfar baggy’s med seler ikke trækker den hjem, reelle overvejelser om køb af et carbon-lyn 😉

PS. Vil du læse et seriøst indlæg om H12 er det på Dansk-MTB.dk.

Tagged with: ,

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Raymond said, on 19. maj 2010 at 22:03

    Linselus!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: