MTBlog.dk

Dimser og dutter .. med og uden garanti

Posted in Brok, Udstyr by Søren Svendsen on 9. juni 2010

For at få opfyldt sine hede drømme om udstyr, er det nærliggende nogen gange at købe over nettet eller brugt på Skrotbunken. Den dims jeg havde set mig varm på i efteråret, fandt jeg let brugt på Skrotbunken og blev den lykkelige ejer af til næsten halv pris. En måned senere var den på udsalg til stort set samme pris hos CRC .. surt !

Det er en følsom dims, så den kørte ikke hele vinteren, men efter 2 ture i foråret, hvor det viste sig at den rent faktisk er næsten uundværlig, brød den sammen. Helt sammen .. uden garanti ! Nu er det en avanceret dims som der ikke kører mange i Danmark, så jeg ringede direkte til importøren som sagde at de ikke selv kunne servicere den, men hvis jeg sendte den ind, sendte de den videre til udlandet. Så checkede jeg den engelske importør, han reparerer dem, og ville gerne, mod et klækkeligt honorar og dyr forsendelse, mennnnnn …… der er et upgrade program som jeg kunne gøre brug af i mit eget land. Det kendte den danske importør dog ikke til, faktisk var den nye model slet ikke nået til Danmark. Surt show, så dimsen røg til England.

Efter 3 uger i England kom der så besked om at dimsen faktisk var rigtig syg og at reservedelene lige var gået i restordre. Mennnnnn ….. han kunne tilbyde mig en OEM-upgrade billigt ..  med garanti ! Måske er det min oversættelse der ikke er helt up to date, men synes jo ikke at 20% under hvad en ny koster hos CRC, er billigt. Så valget er nu enten at smide den gamle ud og sige det var dyrt at prøve dimsen, eller at betale yderligere 1,5 dims for at få den nye model .. med garanti !

Jeg skulle aldrig have købt dimsen i første omgang for den er næsten uundværlig .. med garanti !

Tagged with: ,

9 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Anrdreas said, on 9. juni 2010 at 19:03

  Arghhh. hvilken dims…???
  spændingen vil jo ingen ende tage.. ‘og hvis du ikke kan leve uden kan jeg så…???

  • Søren Svendsen said, on 9. juni 2010 at 19:21

   “What if I told you there was a product that you could put on your XC or all-mountain bike that would instantly make you a faster and more confident rider? This same part would add fun and flow to every ride that you go on. Too good to be true?”
   “I originally bought this for bling value, but now I can’t imagine riding without it.”
   “Personally I probably never would have went and bought one of these. However I have recently purchased a used bike that had one already on it and after using it for a while I cant imagine doing any serious riding without one.”
   Gør det det mere spændende ?

 2. Thomas brandmand said, on 9. juni 2010 at 20:09

  Arh… Dimsen er gættet. Men hvis det er den nye med R, så står den da i 2 hos CRC. Jeg fik dog et svar hos hos den danske importør, jeg ikke ved om jeg kan regne med, de sagde at den nye model først kommer til eruopa i august, men CRC siger den de har er den nye, så??? Men regner selv med at skulle have en monteret inden Blur’en skal ned og ha’ prygl i alperne. 😉

  • Søren Svendsen said, on 9. juni 2010 at 20:23

   CRC har både L og R i 3 og 4 på lager, dog ikke i alle størrelser. Og 3’eren er meget billig !
   Jeg får en OEM 4L og et R-kit, men så ender det også med at jeg har betalt stort set det samme incl. den brugte, som hvis jeg bare havde bestilt en 4R i DK 😦
   Anyway, den er fantastisk at køre med ! Jeg nåede dog at erfare at det kan være svært at nå armen under sadlen når der er fart på, fordi det i DK ofte går op lige efter det er gået ned. Så R-versionen er vejen frem.
   Faktisk er den måske mere bevendt i blandet terræn end i Alperne hvor man kører op i timevis og derefter ned i lang tid og ofte har tid til at omstille.
   Hvad skal du køre i Alperne ?

 3. Andreas said, on 10. juni 2010 at 07:30

  Ahhh, now i know…
  Bling bling fra C-bros til justering af saddelhøjde “on the fly”
  go tur sydover
  A

 4. Thomas brandmand said, on 10. juni 2010 at 14:22

  Jeg skal til Østrig, nær Zell am See, har faktisk kørt den del af de steder du kommer forbi på Sky turen, glæd dig 😀

 5. Op og ned « MTBlog.dk said, on 23. februar 2011 at 20:02

  […] man først prøvet, kan man ikke undvære det. Ikke helt overbevist, købte jeg først en brugt .. som hurtigt gik i stykker. Det er faktisk det eneste reelle problem med dem, de holder dårligt .. virkelig dårligt ! […]

 6. Hans said, on 17. marts 2011 at 10:12

  Hej Søren,
  Har læst flere af dine blogs… Du nævner aldrig noget omkring cykelcomputere, gps, etc.. Hvordan kan det være du ikke kører med det?

  • Søren Svendsen said, on 18. marts 2011 at 10:51

   Jamen det gør jeg skam også .. kører med det ! For et par år siden købte jeg en Garmin 705 og den virker så jeg slet ikke kan forestille mig at køre med andet ! Og det er vel defor jeg ikke har fået skrevet om det, der findes kun den ene løsning 😉
   Jeg har prøvet alle mulige og umulige cykelcomputere, men Garmin 705 er en helt anden liga.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: