MTBlog.dk

Røvtur

Posted in Brok, Sadler, Udstyr by Søren Svendsen on 23. april 2010

Efter en mærkelig lyd på cyklen, opdager jeg at min sadel er skæv ! Umiddelbart er det lidt svært at afgøre hvad problemet er, men skæv er den. Et nærmere eftersyn afslører at rails’ene ikke sidder lige mere, de faktisk nærmest bugter sig, viser det sig da sadlen kommer af hjemme i kælderen. Hmmm….., nu er problemet jo ikke større end jeg sætter min ikke sænkbare sadelpind med den næsten identiske sadel på. Jeg checker lige inden, bare for en sikkerheds skyld .. fåååck, den er også skæv !

Jeg har 3 WTB Rocket sadler som alle er 5-7 år gamle,  og 2 af dem er skæve ! De holder åbenbart ikke evigt, i hvert tilfælde ikke når man vejer næsten 100 kg kampklar (bare rolig, meget tung rygsæk ;-)). Det forklarer måske også at jeg nogle gange får ondt i lænden efter mange timer i sadlen !

Nu er der jo ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget ! Dels forklarer det måske mine lændesmerter, dels bliver det nu nødvendigt med mindst en ny sadel. Og jeg er, efter en del timer på en WTB Silverado på spinningscyklen, nået frem til at den nok er mere ideel til min røv, også på sporet, end de Rocket’s jeg plejer at køre med. Så som en test, kommer spinningssadlen nu ud i den friske luft. Det er i hvert tilfælde godt for den !

Tagged with: , ,

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Thomas brandmand said, on 26. april 2010 at 07:08

  Hej Søren, så lige at du har en CB Joplin3 på din LT’er. Da jeg har siddet med fingeren på køb-knappen flere gange, må jeg lige høre om din erfaring med den, har set på MTBR, at der er mange der oplever slør i den. Overvejelserne har også gået på om jeg skulle snuppe en 3’er uden remote, til 944,- hos CRC, eller om det skulle være en 4’er med remote, men det er trods alt en øgning i vægt, hvis det ikke er noget der dur(300g kunne man jo også bare tabe sig, så går det lige op 😉

  Hvis du en dag løber tør for emner til bloggen, kunne du så ikke tænke dig at skrive lidt om MTB og fotografering.

  Thomas

 2. Søren Svendsen said, on 26. april 2010 at 07:21

  Jeg har en Joplin 3 uden remote, som jeg købte brugt. Den er fantastisk at køre med, det er bare så meget nemmere at køre nedad når sadlen er sænket. Men det er nogle gange lidt svært at slippe styret for at få den op igen, så jeg vil faktisk klart anbefale en remote.
  Der har været skrevet lidt om holdbarheden og jeg må indrømme at min faktisk havde tabt al luften forleden. Jeg har skildt den ad, smurt og pumpet den og så må jeg se hvordan det går. CB foreskriver at man skiller den ad og smører den jævnligt, og det er meget let, men pumpning hører ikke med !
  En eller anden dag kommer der nok et indlæg eller to om fotografering 😉

  Søren


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: