MTBlog.dk

Ny luft under vingerne .. eller da lugten af gammel gnu forsvandt!

Posted in Udstyr by Søren Svendsen on 26. december 2011

Hvert andent, eller tredje, år, står jeg i det samme dilemma. Min softshell Windstopper jakke virker mere som en plastikpose, og den lugter af gammel gnu efter den første sveddråbe .. men den ser ud som ny! Faktisk har jeg tre aflagte jakker af den slags hængende i mit cykelskab, fordi jeg har overgivet mig og har købt en ny .. og ikke nænnet at smide den gamle ud.

Og så stod jeg der igen, i Rolsted Cykler, for at se de nye modeller fra Gore BikeWear, da butikschefen Henrik foreslog at prøve med Granger’s. Granger’s er et special vaskemiddel til membran-tøj, og som findes i flere udgaver bla. en som imprægnerer samtidig med den vasker membranen ren! Jeg tror ikke på den slags, og slet ikke med dobbeltfunktion, men købte alligevel en lille bøtte til membranrengøring, uden imprægnering. Efter sigende er problemet, at sæbe, og specielt skyllemiddel, som jeg aldrig bruger, stopper cellerne i membranen, så man ikke længere kan ånde og få fugten ud.

Jakken røg i vaskemaskinen med en sjat Granger’s. Mmnnn, den lugtede nyvasket da den kom ud .. og ikke som den plejer, lettere hengemt. En 4 timers tur i skoven afslørede at den heller ikke har plastikposeeffekt mere, og stadig lugtede frisk da jeg kom hjem! Wow, blod på tanden og de gamle gemte jakker i maskinen .. de blev sgu også som nye! Efter 3 ture i skoven er er jakken stadig frisk, eneste tvivl tilbage er om membranen stadig virker optimalt, men den er i hvert tilfælde ikke stoppet længere!

3 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Søren Christensen said, on 28. december 2011 at 20:01

  Fedt Søren, din blog “rocker igennem” endnu engang. Min dejlige kæreste vil igen kunne gi’ mig en krammer mens jeg har svedtøj på uden at hun rynker på sin fine lille næse og kommer med “hånende kommentarer” om min kropslugt.!! 🙂
  Godt Nytår!, sess – Mvh. Søren C.

 2. Tine said, on 30. december 2011 at 12:34

  hmmmm – jeg kan nu meget godt lide den gnu……

  • Søren Svendsen said, on 30. december 2011 at 12:39

   Velkommen hjem .. jeg opdagede først du var ude at rejse, da du ikke kommenterede det nye indlæg 😉
   Og et stort forsinket tillykke!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: